Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaRadio ShowAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Saat

En son konular
» no download online casino
ŞİLLİK TATLISI EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 4:39 am tarafından Misafir

» fatty acids fish oil
ŞİLLİK TATLISI EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 12:51 pm tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
ŞİLLİK TATLISI EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:58 am tarafından Misafir

» ïğîãğàììû äëÿ êîìïüşòğà
ŞİLLİK TATLISI EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:46 am tarafından Misafir

» îñìîòğ ãèíåêîëîãà ñìîòğåòü âèäåî áåñïëà
ŞİLLİK TATLISI EmptySalı Ağus. 02, 2011 12:39 am tarafından Misafir

» Ïğîäâèæåíèå íåèçáåæíî
ŞİLLİK TATLISI EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:57 pm tarafından Misafir

» is there a generic cialis
ŞİLLİK TATLISI EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 12:25 am tarafından Misafir

» Radyo temaları
ŞİLLİK TATLISI EmptySalı Nis. 14, 2009 10:24 pm tarafından Misafir

» Kadın Dediğin...
ŞİLLİK TATLISI EmptyC.tesi Eyl. 27, 2008 8:30 am tarafından hazalım

Son Dakika

Ziyaretçi Tanımlama
Bilgileriniz sistemimize kaydedilmektedir.

 

 ŞİLLİK TATLISI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hazalım

hazalım


Mesaj Sayısı : 812
Kayıt tarihi : 16/07/08

ŞİLLİK TATLISI Empty
MesajKonu: ŞİLLİK TATLISI   ŞİLLİK TATLISI EmptyPerş. Ağus. 14, 2008 11:01 am

Günümüzde bazı evlerde nadiren yapılmaktadır.

Malzeme:
2 su bardağı un, 300 gr. ceviz içi, 600 gr. şeker, 3 yemek kaşığı sadeyağ.

Yapılışı:
Derin bir tencerede 2 su bardağı un, 4 bardak su ile hamur kıvamına gelinceye kadar elle çırpılır. Sacın altı yakılır, hamurların yapışmaması için yüzeyi yağlanır. Hazırlanan ekmekler sayılarak iki kısma ayrılır. Bir tepsiye ilk yarısı üst üste serilir ve ceviz dökülür. Sonra ikinci yarısı da üst üste serilir ve bıçakla baklava dilimi halinde kesilir.

Hazı rlanan şurup sıcak olarak hamura dökülür ve üzeri örtülerek 10 dakika beklenir. Sıcak olarak tepsiyle servis yapılır
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ŞİLLİK TATLISI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ARMUT TATLISI

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Yemek TarifLeri-
Buraya geçin: