Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
AnasayfaRadio ShowAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
Saat

En son konular
» no download online casino
MISIRLI PİLAV EmptyPerş. Ağus. 04, 2011 4:39 am tarafından Misafir

» fatty acids fish oil
MISIRLI PİLAV EmptyÇarş. Ağus. 03, 2011 12:51 pm tarafından Misafir

» Metformin, such beginning plant-derived
MISIRLI PİLAV EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:58 am tarafından Misafir

» ïğîãğàììû äëÿ êîìïüşòğà
MISIRLI PİLAV EmptySalı Ağus. 02, 2011 10:46 am tarafından Misafir

» îñìîòğ ãèíåêîëîãà ñìîòğåòü âèäåî áåñïëà
MISIRLI PİLAV EmptySalı Ağus. 02, 2011 12:39 am tarafından Misafir

» Ïğîäâèæåíèå íåèçáåæíî
MISIRLI PİLAV EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 9:57 pm tarafından Misafir

» is there a generic cialis
MISIRLI PİLAV EmptyC.tesi Tem. 30, 2011 12:25 am tarafından Misafir

» Radyo temaları
MISIRLI PİLAV EmptySalı Nis. 14, 2009 10:24 pm tarafından Misafir

» Kadın Dediğin...
MISIRLI PİLAV EmptyC.tesi Eyl. 27, 2008 8:30 am tarafından hazalım

Son Dakika

Ziyaretçi Tanımlama
Bilgileriniz sistemimize kaydedilmektedir.

 

 MISIRLI PİLAV

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
hazalım

hazalım


Mesaj Sayısı : 812
Kayıt tarihi : 16/07/08

MISIRLI PİLAV Empty
MesajKonu: MISIRLI PİLAV   MISIRLI PİLAV EmptyÇarş. Ağus. 06, 2008 11:19 am

MISIRLI PİLAV Ymk_896Malzemeler
2 Su Bardağı Pirinç
4 Bardak Et Suyu
2 Su Bardağı Mısır Konservesi
1 Kahve Fincanı Soya Yağı
Yeterince Tuz ve Karabiber


Yemeğin Tarifi
Pirinci ılık tuzlu suda 30 dakika kadar bekletin. Suyunu süzün. Bir tencerede yağı kızdırıp pirinci ilave edin ve kavurun. İçine mısır ve yeterince tuz ilave edip pirinçler göz göz oluncaya kadar kavurun.
4 bardak et suyunu ekleyip suyunu çekene kadar kaynatın. Ateşten alıp 20 dakika dinlenmeye bırakın. Üzerini karabiber ile süsleyerek servis yapabilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
MISIRLI PİLAV
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Yemek TarifLeri-
Buraya geçin: